ВЕИ БГ Възобновяеми Енергийни Източници EООД
Производство на Системи за Икономия на Ток, Енергоспестявящи
Електродни Котли за Отопление и БГВ (Битово Гореща Вода)Ел.Котел за Загряване на Вода

4 пъти по-бързо и 2 пъти по-икономично - от 100 до 600 KW
и повече. Икономията на ток е от 30 до 40 % от всички ел.котли
и от 3 до 5 пъти под цената на Нафтата

Ел.Котел за Загряване на Вода

4 пъти по-бързо и 2 пъти по-икономично – до 100 KW. Икономията
на ток е от 30 до 40 %. от всички ел.котли и от 3 до 5 пъти под цената
на Нафтата.

Икономия на ток за промишлени цели

Мощности до 600 KW и над 600 KW. Икономията на ток е от 18 до 35 %
- перфекта и безаварийна работа, ниско ниво на брак за Вашата продукция.

Икономия на ток за сгради

Мощности до 12 KW . Икономията на ток е от 18 до 25 %
и повече - на принципа на импулсното захранване.

Доставка и монтаж на радиатори

тип пано (като картина), икономични с кварцов пясък,
незаемащи място, управлявани от наша електроника за
икономия на ток. Консумира 450 W/h за 16 куб. м обем.

Икономично Отопление, Икономия Ток, Ветрогенератори, LED


Набираме Търговски Представители за Работа в Р.България и съседните държави. Добри условия! За тези, които имат въпроси, моля вижте една много малка част от Фирмените ни клиенти и въпросите ви ще се сведат до минимум или се обадете на посочените телефони.
iso9001.jpgbttp.jpg
 

ВЕИ БГ Възобновяеми Енергийни Източници EООД
участва на  5, 6 и 7 Международен конгрес и изложба за Енергийна Eфективност и Възобновяеми Eнергийни Източници разположена в  Интер Експо и Конгресен Център гр.София, който е наш клиент, и на "Стройко 2000".   За подробности ТУК  и в "Строителство ИМОТИ". Вестник "168 часа",  Вестник "24 часа"  и " Труд".

 
vei11.png
Производство на Системи за Икономия на Ток, Производство на Енергоспестявящи Електродни Котли за Отопление и БГВ ( Битово Гореща Вода ), ВетроГенератори и Слънчеви панели. LED осветление. Патентовано. Без Аналог! Безопастност на движението. Най Икономичното Решение за Загряване на Вода до 4 пъти по-бързо и до 2-3 пъти по-икономично в Сравнение със Всички Останали Системи за загряване. При комбиниран вариант със Възобновяемите Енергийни Източници, дори и до 100 % ЕнергоНезависими!. Набираме Търговски Представители за Работа в Р.България и съседните държави. Добри условия!
 • Енегийна ефективност на активни консуматори (активни ел.товари) за Хранително-Вкусовата, Сладкарската, Консервната и Млекопреработвателната Промишленост.Хотели, Фурни, Пекарни, Бойлери, Печки, управление на Пещи за изпичане на изделия от 0 до 400ºС със вградена система за енергоспестяване и навсякъде където има нагреватели ( реотани ). 
 • Производство на Табла за Икономия на Ток на Общините. Доказана икономия на ток над 30 %
 • Производство на Енергоспестявящи Електродни Котли за Отопление и БГВ (Битово Гореща Вода). Подходящо за вашия хотел, сграда, производство или отопление, паро-генератори; бойлери; парно; котли; маслени и водни бани; подгряване на различни течности от 0 до 95ºС; помощни пити за въздушни конвектори, както и като въздушно отопление (нагрява водата на топлообменника вместо нагреватели).                        
 • Производство  на ВетроГенератори  с мощност до 10 kw Работното  колело  на  ветрогенератора е  от вертикален S   тип с ротационна  повърхнина  на торзионен  принцип и ниска скорост на вятъра над 1.5 метра в секунда. При комбинация с ел. котлите се достига и до 100 % икономия.
 • LED осветление.
 • Предлагаме и доставка, монтаж, запускане до пълна експлоатация на малки и средни фотоволтаични електроцентрали от полиморфен   силиций  с ниска интензивност  на  осветяване  на плочи и гъвкави платки.
 • Консултации за енергиен одит: Ние няма да ви караме да си сменяте прозорците, вратите или да си сложите изолация! Чрез нашите проекти ние можем да ви съдействаме дори и да произвеждате и продавате топла вода и ток (идеи, практически проекти и реализация за инвеститори) Попитайте ни как!
  Бърза Възвращаемост на Инвестицията ви – Около  12  Месеца ( в зависимост от Ценовия пазар на Тока ) за Всички наши Производства.
Загряване на голямо количество вода бързо и икономично по метода на електролизата - без нагреватели! Два пъти по икономично и четири пъти по бързо, в сравнение с бойлери, котли на ток, течни и твърди горива. Работи перфектно като основна или допълваща система за топла вода. Предлагаме ви бързо загряващи и много икономични ел. котли без нагреватели с уникален начин за затопляне на вода и икономия на ток от 30 % до 40 % и повече. Специално разработени за вашите сгради, хотели затоплят вода самостоятелно или в комбинация със слънчева или друга инсталация! Системата е единствена по рода си в Р.България- създадена на база военна технология използвана в подводниците още през 1939 г. за производство на кислород използван от екипажите. В последствие се използва за загряване на малки и големи количества вода за граждански цели- туризма, промишлеността , бита и др. Предлагаме ви котли с различна мощност до 6, 9, 15, 30, 40, 50, 64, 75, 93, 110 kw и до 8 MW, като консумираната ел.енергия е приблизително 1/3 от вградената мощност (например при 24 kw котел разхода на ток е 6-9 kw/h). При всички модели има вградена цифрова електроника за управление и контрол на консумацията на ток чрез високо честотно импулсно захранване. Котела автоматично преминава от затопляне на водата чрез слънчевата инсталация към загряване водата от котела и обратно. Възможност за подгряване на различни течности от един котел едновременно. Съвместим с други инсталации - ветрогенератори, солари, бойлери, газ, нафта, чилари, твърдо гориво или самостоятелно за отопление чрез водни радиатори, подово отопление, конвектори с вода (обдухватели-духалки) и др.Всички котли са с вградени електромери и броячи за времето на работа така ще знаете винаги разхода на ток на вашия котел! Други приложения на котлите: за производство на големи количества гореща вода за различните видове производства до 95 градуса при отворените системи и над 110 градуса при затворените системи под налягане и мощност от 6 kw - 110 kw до 8 MW, а и повече при необходимост. По този принцип на подгряване може да се произвежда пара с ниско налягане. Използват се успешно за сградово отопление и топла вода.

Важно: Една Основна характеристика и предимство на нашите ел.котли спрямо останалите са, че през нашите системи минава единствено и само Вода, а не Електролит, Соли, Примеси или други.
 1. Лесна настройка на температурата.
 2. Всички защити и блокировки по изискването БДС.
 3. Възможност за оторизиран и личен достъп за настройки.
 4. Автоматично включване изключване по зададен час и ден от седмицата.
 5. Преминаване на една температура към друга при външен сигнал.
 6. Управление по телефона, компютъра или външни датчици.
 7. Автоматично се зарежда с вода.
 8. Дисплей за текуща работа- Пълен контрол на направения разход на ток.
 9. Възможност за монтиране на контролен електромер.
 10. Резервен режим на работа.
 11. Архивиране на работни данни
 12. Пълна автоматична работа без намеса на персонал
Консумация на ел.енергия е от 30% до 40% по-малко в сравнение с класическите ел.котли.
Загряването на вода на ток с нашите електродни котли е по-икономично и с по-високо КПД  от всички други - Чилърни системи (термопомпи), стандартни ел.котли от 30 до 40 %, от твърди - /отпада труда/, от течни - газъол до 30 % и нафта от 3 до 5 пъти. Висока скорост на загряване. При нашите ел. котли КПД е много по-високо от другите котли на твърди и течни горива. При комбинация със соларни системи се постигат много по-добри резултати в сравнение с газта, а при комбинация с ветрогенераторите икономията може да достигне до 100 % и да станете ЕнергоНезависими  в зависимост от мощността. Работят перфектно и самостоятелно.
 
Важнo:
Ако желаете вашата заявка да бъде изпълнена в месец.....Х....и ден .....Х....моля да договорираме, заявите и капарирате изделието, защото при нас всичко се планува предварително. Например: мателиали, брой поръчки по месеците, ангажиране на допълнителна работна ръка ( ако се наложи ), срокове за изпълнение и мн.други. Предварителното минимално капариране ви гарантира точния ден на изпълнение.  Благодарим предварително за разбирането!

Фирмата работи само с корпоративни клиенти и дейността и не е обвързана по никакъв начин по смисъла на ЗЗП

Иновативни технологии за енергийна ефективност АД


Търсене
Реклама
Част от фирмените ни клиенти
Случайнa снимка
Ел. Котли
Продукти - Ел. Котли
Брой снимки: 76
Анкета


Ползвате ли устройства за икономия на ток?Да

НеПубликувана от Root Admin
гласувания: 1064 коментари: 0
Предишни анкети© 2008-2017 Възобновяеми Енергийни Източници EООД. По поръчка на България 24. Изработка и поддръжка от ArtProfi Studio.

Theme fs_15 by Free-sourse.net.