ВЕИ БГ Възобновяеми Енергийни Източници EООД
Производство на Системи за Икономия на Ток, Енергоспестявящи
Електродни Котли за Отопление и БГВ (Битово Гореща Вода)Ел.Котел за Загряване на Вода

4 пъти по-бързо и 2 пъти по-икономично - от 100 до 600 KW
и повече. Икономията на ток е от 30 до 40 % от всички ел.котли
и от 3 до 5 пъти под цената на Нафтата

Ел.Котел за Загряване на Вода

4 пъти по-бързо и 2 пъти по-икономично – до 100 KW. Икономията
на ток е от 30 до 40 %. от всички ел.котли и от 3 до 5 пъти под цената
на Нафтата.

Икономия на ток за промишлени цели

Мощности до 600 KW и над 600 KW. Икономията на ток е от 18 до 35 %
- перфекта и безаварийна работа, ниско ниво на брак за Вашата продукция.

Икономия на ток за сгради

Мощности до 12 KW . Икономията на ток е от 18 до 25 %
и повече - на принципа на импулсното захранване.

Доставка и монтаж на радиатори

тип пано (като картина), икономични с кварцов пясък,
незаемащи място, управлявани от наша електроника за
икономия на ток. Консумира 450 W/h за 16 куб. м обем.

ТРИФАЗНИ ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩИ УСТРОЙСТВА


45kw.jpg Модел: NI-01

Параметри: 90-400V / 50Hz/60Hz
Мощност: до 45 KW 
Размер: 32 * 21 * 6 см - 2.2 кг

Живот: 10 години


440,00 лв.
 100kw.jpgМодел: Т200

Параметри: 90-400V / 50Hz/60Hz
Мощност: до 100 KW
Размер: 20 * 23 * 20cм - 6 кг.
Живот: 10 години
550,00 лв.
 200kw.jpgМодел: NI-01

Параметри: 90-400V / 50Hz/60Hz
Мощност: до 200 KW
Размер: 20 * 23 * 20cм - 6.5 кг.
Живот: 10 години
640,00 лв.
ИНФОРМАЦИЯ:

ТРИФАЗНИ ЕНЕРГОСПЕСТЯВАЩИ  УРЕДИ  ЗА РЕАКТИВНИ ТОВАРИ  – 45 KW, 100 KW  И  200 KW

ВНИМАНИЕ !!!  ИСКАТЕ ЛИ ДА СПЕСТИТЕ ДО 30 % И ПОВЕЧЕОТ СМЕТКАТА СИ ЗА ТОК

Тогава закупете нашите енергоспестяващи уреди разработени по Немска технология. 

ПРИЛОЖЕНИЕ:
За климатици, компютри, телевизори, миялни и перални машини, хладилни витрини, фризери, прахосмукачки, шивашки машини, офис техника, луминисцентни лампи, бобини, кондензатори. Там където има реактивна мощност, формирана от действието на ел.двигатели, дросели и трансформатори и мн. други. 

КАК РАБОТИ:
Устройството използва съвсем нова технология за мониторинг на електрическата мрежа и моментния разход на електроенергия. Оптимизират се напрежението и големината на тока в електрическата мрежа, което води до намаляване на активната мощност, консумирана от Вашите електроуреди, без това да се отразява негативно върху нормалната им работа. Базира се на стабилизиране на захранващото напрежение  чрез акумулиране на енергия, осигурявайки електрически товар с постоянно напрежение чрез премахване на моментните пикове на пренапрежение или на моментните спадове в електроподаването, нормално появяващи се в електрическата мрежа. Това се постига чрез натрупване на реактивна мощност в специално проектирани кондензатори, и връщане на тази мощност по веригата към електроуредите в определени моменти, избрани чрез системата за мониторинг на мрежата. Индуктивните консуматори(електрически мотори, трансформатори и др.), консумират реактивна  енергия. Икономията е най-голяма при климатици, хладилници, перални, прахосмукачки, фризери, телевизори, компютри, луминисцентно осветление, миялни машини, шивашки машини, офис техника. Устройството елиминира консумацията на реактивна мощност от мрежата. Крайният ефект от работата на устройството е икономия на електричество и осигуряване на по-дълъг живот на Вашите електроуреди.Тези продукти използват също съвременна технология за активно наблюдение и подобряване на фактора на мощността на вашите домакински, офис или индустриални уреди. Интелигентната технология оптимизира напрежението и тока и по този начин намалява активната мощност. Може да достигне до 40 % икономия от сметките за електроенергия!  
а) Подходящ за жилища и офиси.
б) Прилага се за всички трифазни електрически съоръжения.
в) Ефективно, бързо и лесно за инсталиране.
г) Алуминий с магнезиева сплав - висококачествени, сигурни и трайни.
д) Сертифицирани 

СЛОЖНО ЛИ Е ЗА ИНСТАЛИРАНЕ:
Устройството не се нуждае от някаква сложна инсталация, просто се свързва в контакт. Препоръчително е този контакт да е силов и да е разположен възможно най-близо до таблото с предпазните бушони. Не се поставя в разклонител или удължител. Препоръчваме това да стане от компетентно лице или от представител на фирмата.

ЗАКОННО ЛИ Е :
Устройството е произведено по немска технология от водещ производител на енергоспестяващи уреди. Продукта е добре познат в Западна Европа и САЩ . Притежава СЕ сертификат за качество и безопасност и е напълно законен в ЕС. Продава се на световния пазар от 4 години.

ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ:

При променливи напрежения и токове в една ел. верига се дефинират следните мощности:
Активна мощност, означение ;  измервателна единица: ват - W 
Реактивна мощност, означение ; измервателна единица: волтампер реактивен - VAr
Пълна мощност, означение ;  измервателна единица: волтампер – VA
Взаимоотношението между тях се определя по Питагоровата теорема:
Фактор на мощността (бележи се с λ или cos ϕ) е  величина в електрическите вериги за променлив ток, която характеризира ефективността -  КПД на системата и се  определя като отношение на активната мощност /долния катет на фигурата/, към пълната мощност /хипотенузата на триъгълника/, и е число между  0 и 1.
При наличието на реактивни (консервативни) елементи (бобини, ел. двигатели, кондензатори) част от енергията на генераторите създава магнитните или електрически полета в тези елементи и се колебае двупосочно между тях и генераторите, това е т.н. реактивна енергия. Така се увеличава токът на консуматорите и при нисък фактор на мощността се увеличават загубите в електроразпределителните системи. С други думи - колкото е по-малък фактора на мощността, толкова по-голям ток протича по линиите на далекопроводите, толкова по-големи са загубите на енергия (нагряване на проводниците, съгласно закона на Джаул-Ленц) и толкова КПД е по-нисък. Освен това при понижаване на cos(fi) се стига до увеличаване стойността на тока, което изисква повишаване напречното сечение на проводниците (разбирай допълнителни разходи за дружествата) за преноса на същото количество енергия. Тоест умишленото понижаване на фактора на мощността е неизгодно нито от инженерна, нито от финансова гледна точка. Съвременните електромери мерят както активната, така и реактивната мощност. Следователно, колкото повече намаляваме реактивната мощност /вертикалният катет на правоъгълния триъгълник от фигурата/, толкова повече подобряваме ефективността на системата/, т.е cos ϕ е по-близко до 1 и толкова по-малки сметки за ел.енергия плащаме.
Това се постига с енергоспестяващи устройства,работещи на принципа на мониторинг на системата и компенсиране на реактивната енергия. Реализираната икономия е различна за различните домакинства и зависи от начина на живот на всяко от тях-доколко продължително се използват климатици, перални, компютри, луминесцентни лампи, съдомиялни, хладилници, фризери и пр.

Гаранция: 1 година
Цената е без доставка и монтаж. След договорка за доставка се заплаща – 70 % от стойността на поръчката.Остатъка 30 % след доставка, монтаж, настройки и запускане.

Търсене
Реклама
Част от фирмените ни клиенти
Случайнa снимка
Ел. Табла
Продукти - Ел. Табла
Брой снимки: 8
Анкета


Ползвате ли устройства за икономия на ток?Да

НеПубликувана от Root Admin
гласувания: 612 коментари: 0
Предишни анкети© 2008-2017 Възобновяеми Енергийни Източници EООД. По поръчка на България 24. Изработка и поддръжка от ArtProfi Studio.

Theme fs_15 by Free-sourse.net.