ВЕИ БГ Възобновяеми Енергийни Източници EООД
Производство на Системи за Икономия на Ток, Енергоспестявящи
Електродни Котли за Отопление и БГВ (Битово Гореща Вода)Ел.Котел за Загряване на Вода

4 пъти по-бързо и 2 пъти по-икономично - от 100 до 600 KW
и повече. Икономията на ток е от 30 до 40 % от всички ел.котли
и от 3 до 5 пъти под цената на Нафтата

Ел.Котел за Загряване на Вода

4 пъти по-бързо и 2 пъти по-икономично – до 100 KW. Икономията
на ток е от 30 до 40 %. от всички ел.котли и от 3 до 5 пъти под цената
на Нафтата.

Икономия на ток за промишлени цели

Мощности до 600 KW и над 600 KW. Икономията на ток е от 18 до 35 %
- перфекта и безаварийна работа, ниско ниво на брак за Вашата продукция.

Икономия на ток за сгради

Мощности до 12 KW . Икономията на ток е от 18 до 25 %
и повече - на принципа на импулсното захранване.

Доставка и монтаж на радиатори

тип пано (като картина), икономични с кварцов пясък,
незаемащи място, управлявани от наша електроника за
икономия на ток. Консумира 450 W/h за 16 куб. м обем.

Начин на Работа с Потенциални Клиенти


Прочетете внимателно, особено т.3, 18 и 19. Благодарим ви. Пример:
 
1. Вие се обаждате по телефона и казвате какво изделие ви е необходимо и с каква мощност /можем и заедно да го пресметнем/ или давате запитване чрез електронната форма в сайта.
 
2. От наша страна получавате кратка информация /или и по-подробна ако желаете/ и цена на продукта, която е на 90 % точна.
 
3. Ако вие решите да се направи оглед, който в много по-голяма част от случаите се оказва много ценен за вас /най-вече като съвети, които получавате/, и не сте взели решение за договорни отношения, то вие си заплащате същия по 0.42 лв. на километър считано от гр. Пловдив. Огледите се  уговарят предварително за точен ден и час, а ние приспадаме сумата, когато някога…във времето…вие решите да направим договор за изработка. Огледа е за Наша сметка при положение, че имаме изчистени договорни отношения и приведена сума. Това смятаме, че е най-коректно и за двете страни. Другия път го минахме вече.

4. Ако по време на разговора ни не сме уточнили всичко и сме се разбрали да се чуем в месец…Х….или ден…Х…се търсим  взаимно. Ние няма да ви притесняваме с обаждане по телефона и да ви питаме какво сте решили. Всичко от тук нататък си остава ваш избор. Не напразно има и такава поговорка: Всеки от нас има глава на раменете си и тя ни е дадена да мислим и да отговаряме за своите Действия…или…Бездействия.
 
5. По време на оглед се уточняват въпроси от рода на:
- Какъв акумулатор ще ми доставите или ние ще си го купуваме
- Относно скици, чертежи, характеристики на изделията и др.  
- Подготовката на терена от ваша или от наша страна.
- Именно за това по-горе сме писали че ще получите предложение от нас, като цена на 90 % точнa, формулирано на база Изработка, Доставка, Монтаж, Работно колело, Генератор, Инвертор, Предавка, Монтаж, Труд, Работни проби и Запускане. Единствено в цената не сме включили акумулаторите / ако са необходими /, а те са средно от 200 лв. до 500 лв., гаранция от 24 до 60 месеца и Ампераж средно от 150 до 600 A  или допълнителната автоматика / за котлите /, ако такава е необходима. Разликата при тях  е като при колите…Трабант  или Мерцедес. Благодарим за разбирането!
 
Единствено и само това са стъпките за работа и сътрудничество с потенциални клиенти.
   
Друго - Важно
 
6. За средно около 90% от територията на Р. България има вятър около 2 м/сек. и много повече за нашите Вертикални Ветрогенератори и работното ни колело може да бъде монтирано директно на къща, на покрива на жилищна или промишлена сграда, малък или голям хотел или на земята на малка бетонова основа. 

7. При най-безветровитите региони, които са средно 
около 10 % от територията на Р.България  в населени места - над 12 метра от земята, винаги има вятър, който да задвижва нашите ветрогенератори, а при също безветровитите региони, но извън населени места е необходимо нашето работно колело да се монтира на 6 метра от земята. 

8. Нашите ветрогенератори се задвижват със ниска скорост на вятъра, но имайте в предвид, че ние не произвеждаме вятър и не даваме гаранция колко време ще духа…”това е на друг работа”. Ветровите зони ги има в Интернет или Метеорологичната служба към Общината в която се намирате а решенията се определят по време на огледа.

9. Имайте в предвид, че ветрогенератора произвeжда определени KW....на ЧАС. Пример:  ако е 5 kw и работи средно 20 часа на денонощие това са 100 kw, което никак не е малко. Средно за 1 домакинство са необходими от 1 до 5 kw в зависимост от потреблението. 

10. Решенията за разпределение на мощности на ветрогенераторите са решение на фирмата, а техническите и конструкторските решения не подлежат на обсъждане с клиентите. На обсъждане подлежат само някои технически параметри и отделни точки от заданието, но това може да стане и по време на огледа.

11. Без предварително уточнено ясно и точно задание от страна на клиента с технически параметри и координати за обратна връзка….фирмата не предлага оферти и изчерпателни отговори.  

12. Ако желаете среща с нас добре би било от ваша страна да се уговорим предварително за ден и час по GSM, защото понякога често отсъстваме от Пловдив, а дори да сме в Пловдив ние не си стоим в офиса като собственици или мениджъри и чакаме някой потенциален клиент да дойде за да разговаряме в каквато и да била връзка. Нашата работа не е от офиса. Спазвайте уговорките и ценете вашето и нашето свободно време. Благодарим! 

13. За тези, които искат да представляват нашата фирма по региони първоначално можем да контактуваме по Skype / но да говорим /, а не да си пишем. Kатегорично отказваме с писане да обясняваме с подробности за каквото и да е било. Това което може да се каже понякога е много трудно да се изпише….и времето се удължава в пъти. В последствие при взаимен интерес може да си дадем Оторизация по Skype и да установим личен контакт. 

14. ветрогенератори или табла за икономия на ток на склад няма поради факта, че изделията ни са строго индивидуални и предназначени конкретно за вашите нужди /съобразявайки се дори със размери, форма, цвят, посока на изводите на тръбите от съществуваща ваша система и др./. 

15. Проекти за Енергийна ефективност ние не правим – не е в нашия ресор…можем само да ви насочим към специализирани фирми в този бранш. Знаем също, че приказките за масово отпускане на пари, коренно се различават от действителността. И тук…както и във всеки един бранш важи поговорката….Да попаднеш на „Точното место”….с „Правилните хора”….и в „Подходящото време”. Ако вие или избрана от вас фирма се наеме да прави проект, може само да ви пожелаем успех и да ви съдействаме, стига изискванията от страна на институциите да не са прекалено големи и да търсят… под „вола – теле”

16. Не е правилно да ни питайте колко точно ще бъде сметката ви за ток със съществуващ ел. котел….или колко Ток точно ще произвежда ветрогенертора. Ние можем да ви кажем колко kw на час ще консумира и приблизително колко време ще работи. ( Пример при 24 kw котел разхода на ток е 6-9 kw/h. ) Обикновено работят от 5 до 10 часа средно в зависимост от метеорологична обстановка, съществуващата ви изолация и т.н. Ако някои ви каже колко точно ще ви е сметката….той ви лъже.

17.  Договори за изработка вече не препращаме и не подписваме предварително…само въз основа на разговори по GSM или електронна поща, че някога във времето…. нещо ще се случи.

18. Ние не водим потенциалните ни клиенти по домовете, офисите или обектите на фирмените ни клиенти, за да разглеждат нашите изделия, и не доказваме тяхната ефективност. (За да ни разберете си представете, че вие сте наш клиент и телефоните ви звънят всеки ден от различни региони на България за да ви питат колко сте доволни от продукта които ползвате и да искат да дойдат да го видят. Вие все пак не сте ни рекламни агенти.) Една част от тях са се доказали повече, друга по-малко. Вижте фирмените ни клиенти…и си задайте един единствен въпрос….”Защо са ни избрали”  и след като си отговорите въпросите ви ще се сведат до 0. 

19. И още нещо важно. Ако ние искахме да „Парадираме” с българска или международна „Показност” щяхме да направим 2 мини-модела / вятър и вода / и да ги изложим на Международния конгрес и изложба за Енергийна Eфективност и Възобновяеми Eнергийни Източници на която участваме няколко години….и….спираме до тук….продължението си го представете вие….ако не успеете…моля ви попитайте ни…..ще ви отговорим много директно. Тук също може да се поставите на наше място…. Как бихте постъпили вие? Нашите изделия все пак са по-уникални от другите и в това направление спокойно можем да твърдим, че доказано сме новатори с няколко изделия на пазара….поне докато се опитат да ни копират. Да са живи и здрави….опитващите се….някои неща не могат да ни ги вземат. Ако желаете да ни изберете…ОК…обадете ни се, ако ли не…ОК…от сърце ви пожелаваме сполучливо търсене на други начини. Благодарим!

Търсене
Реклама
Част от фирмените ни клиенти
Случайнa снимка
Радиатори
Продукти - Радиатори
Брой снимки: 14
Анкета


Ползвате ли устройства за икономия на ток?Да

НеПубликувана от Root Admin
гласувания: 1063 коментари: 0
Предишни анкети© 2008-2017 Възобновяеми Енергийни Източници EООД. По поръчка на България 24. Изработка и поддръжка от ArtProfi Studio.

Theme fs_15 by Free-sourse.net.