ВЕИ БГ Възобновяеми Енергийни Източници EООД
Производство на Системи за Икономия на Ток, Енергоспестявящи
Електродни Котли за Отопление и БГВ (Битово Гореща Вода)Ел.Котел за Загряване на Вода

4 пъти по-бързо и 2 пъти по-икономично - от 100 до 600 KW
и повече. Икономията на ток е от 30 до 40 % от всички ел.котли
и от 3 до 5 пъти под цената на Нафтата

Ел.Котел за Загряване на Вода

4 пъти по-бързо и 2 пъти по-икономично – до 100 KW. Икономията
на ток е от 30 до 40 %. от всички ел.котли и от 3 до 5 пъти под цената
на Нафтата.

Икономия на ток за промишлени цели

Мощности до 600 KW и над 600 KW. Икономията на ток е от 18 до 35 %
- перфекта и безаварийна работа, ниско ниво на брак за Вашата продукция.

Икономия на ток за сгради

Мощности до 12 KW . Икономията на ток е от 18 до 25 %
и повече - на принципа на импулсното захранване.

Доставка и монтаж на радиатори

тип пано (като картина), икономични с кварцов пясък,
незаемащи място, управлявани от наша електроника за
икономия на ток. Консумира 450 W/h за 16 куб. м обем.

Обща офертаПроизводство на ВетроГенератори. Произвеждат Ток 220 V или 380 V, и са подходящи за всяко едно домакинство. Производство на Енергоспестяващи Електродни Котли за Отопление и Битово Гореща Вода и Системи за Икономия на Ток.  Патентовано.  Без Аналог!
 

1: Отопление и битова гореща вода - БГВ: Загряване на вода по метода на електролизата, без аналог - четири пъти по бързо и два пъти по икономично. Подходящо за вашия хотел, сграда, производство или отопление. Представлява електрически котел без нагреватели, управляван от високотехнологичен процесор за перфектна дозировка на консумирания ток. Доставя винаги и веднага нужното количество топла вода с минимален разход спрямо нужната моментна консумация. Комбинира се безпроблемно със ветрогенератори и слънчеви системи. Пълен автоматичен режим на работа без намеса на персонал - оторизиран и личен достъп за настройки. Архивиране на работни данни. Пълен контрол на направения разход на ток. Резервен режим на работа. Загряване на вода на ток с нашите електродни котли е по-икономично и с по-високо КПД от всички други - Чилърни системи (термопомпи), стандартни ел.котли от 30 до 40 %, от твърди - /отпада труда/, от течни - газъол до 30 % и нафта от 3 до 5 пъти. Унищожава на 100 % бактериите във водата която циркулира през ел.котела, а също и котления камък. Висока скорост на загряване. Монтажът е без прекъсване работата на хотела или съоръжението (или максимум до 1 час спиране). За професионални цели котлите са с мощности от  6 KW - 110 KW. - до 8 MW и цени от 890 лв Възвращаемост на Инвестицията ви е за Един Отоплителен сезон – за котлите над 50 KW.

2: Производство на ВетроГенератори  с мощност от до 10 KW. Работното  колело на ветрогенератора е  от  вертикален  тип с ротационна  повърхнина  на торзионен  принцип и ниска скорост на вятъра над 1.5 м/сек. При комбинация с ел. котлите се достига до 100 % икономия и може да станете ЕнергоНезависими КПД от 72 до 85%.

3: Предлагаме и доставка, монтаж, запускане до пълна експлоатация на малки и средни фотоволтаични електроцентрали от полиморфен силиций с ниска интензивност на осветяване на плочи и гъвкави платки. Бърза възвращаемост на инвестицията ви – от 12 до 30 месеца спрямо заявените мощности.

4: Икономия на ток за промишлени цели: фурни, пекарни, паро-генератори и други консуматори в сладкарската, хранително-вкусовата и хлебна промишленост, млекопреработвателни и месопреработвателни предприятия чрез професионалните електронно тиристорни табла за малки и големи мощности до, и над 600 KW на принципа на импулсното захранване. Икономията на ток при промишлените обекти е от 18 до 35 %и повече. Срок на възвращаемост на инвестицията ви от 12 до 18 месеца.

5: Плащате ли много ток за осветление? Чрез нашата система специализирана за всички видове газоразрядни лампи достигате над 30 % икономия. Подходяща за промишлеността, Общини, Улично осветление, големи цехове или Хотели. Лесна за адаптация към вашата инсталация. Работи без персонал целогодишно, носи икономия всеки час. Разполагате с голям брой настройки за адаптация към вашите нужди. Енерго-спестяващи системи. LED Осветлениe. Цена след оглед на обекта. 

6: Икономия на ток за сгради: По метода на импулсното захранване на електрическите уреди нашите електронни системи намалят консумираната електрическа енергия от 18 до 25 % и повече, без да влияят незаконно на електромера. Електрониката може да бъде свързана с почти всички електроуреди и по зададена от клиента схема пуска и спира отоплението-печка, бойлер, фурна, локално парно, подово отопление, система от радиатори и други. Цени от 140 лв. Доставка и монтаж на икономични радиатори с кварцов пясък тип пано (като картина)– не заемащи място, управлявани от наша електроника за икономия на ток. Могат да се програмират с шестнадесет седмични програми за работа без ваша намеса. Гаранционен срок на всички наши изделия е от 24 до 60 месеца в зависимост от използваните елементи. Всички цени са  без ДДС и са валидни до една седмица след представянето на офертата. Възможност за разсрочено разплащане. Срок за изпълнение от 30 до 40 дни. Желателно е оглед на място за промишлени обекти. Огледите се уговарят и заплащат предварително по 0.42лв. на километър считано от гр.Пловдив, а цената за огледа се приспада от сумата по договора. След подписване на договор за изпълнение се заплаща  70 % от стойността на поръчката. 

7: Трифазни Енерго-спестяващи уреди за Реактивни товари разработени по Немска технология подходящи за климатици,компютри,телевизори,миялни и перални машини, хладилни витрини, фризери, прахосмукачки, шевни машини, офис-техника, луминисцентни лампи, бобини, кондензатори. Там където има реактивна мощност, формирана от действието на ел.двигатели, дросели и трансформатори и мн. др. Икономия до 30 % и повече и цени: до 45 KW – 350 лв., до 100 kw – 450 лв., до 200 KW – 550 лв.

8: Консултации за енергиен одит: Ние няма да ви караме да си сменяте прозорците, вратите или да си сложите изолация! Чрез нашите проекти ние можем да ви съдействаме дори и да произвеждате и продавате топла вода и ток (идеи, практически проекти и реализация за инвеститори) Попитайте ни как!

Важно: Ако желаете вашата заявка да бъде изпълнена в месец.....Х....и ден .....Х....моля да договорираме, заявите и капарирате изделието, защото при нас всичко се планува предварително. Например: материали, брой поръчки по месеците, ангажиране на допълнителна работна ръка ( ако се наложи ), срокове за изпълнение и мн.други. Предварителното минимално капариране ви гарантира точния ден на изпълнение. Благодарим предварително за разбирането! 

Фирмата работи само с корпоративни клиенти и дейността и не е обвързана по никакъв начин по смисъла на ЗЗП.

Търсене
Реклама
Част от фирмените ни клиенти
Случайнa снимка
Радиатори
Продукти - Радиатори
Брой снимки: 14
Анкета


Ползвате ли устройства за икономия на ток?Да

НеПубликувана от Root Admin
гласувания: 1064 коментари: 0
Предишни анкети© 2008-2017 Възобновяеми Енергийни Източници EООД. По поръчка на България 24. Изработка и поддръжка от ArtProfi Studio.

Theme fs_15 by Free-sourse.net.