ВЕИ БГ Възобновяеми Енергийни Източници EООД
Производство на Системи за Икономия на Ток, Енергоспестявящи
Електродни Котли за Отопление и БГВ (Битово Гореща Вода)Ел.Котел за Загряване на Вода

4 пъти по-бързо и 2 пъти по-икономично - от 100 до 600 KW
и повече. Икономията на ток е от 30 до 40 % от всички ел.котли
и от 3 до 5 пъти под цената на Нафтата

Ел.Котел за Загряване на Вода

4 пъти по-бързо и 2 пъти по-икономично – до 100 KW. Икономията
на ток е от 30 до 40 %. от всички ел.котли и от 3 до 5 пъти под цената
на Нафтата.

Икономия на ток за промишлени цели

Мощности до 600 KW и над 600 KW. Икономията на ток е от 18 до 35 %
- перфекта и безаварийна работа, ниско ниво на брак за Вашата продукция.

Икономия на ток за сгради

Мощности до 12 KW . Икономията на ток е от 18 до 25 %
и повече - на принципа на импулсното захранване.

Доставка и монтаж на радиатори

тип пано (като картина), икономични с кварцов пясък,
незаемащи място, управлявани от наша електроника за
икономия на ток. Консумира 450 W/h за 16 куб. м обем.

Станете представител - свободни работни места


Набираме екипи за работа от цялата страна и чужбина. Добри условия.

Основна цел: Привличане на клиенти.

Бизнеса е прекалено интересен....но коренно различен от всички останали. Не е като другите.....стоиш някъде.....вършиш определена работа ....и получаваш определени пари. При нас се работи на процент. Нямате работно време. Нямате таван на доходите които получавате. Всичко зависи единствено и само от вас и от вашата комуникативност – не толкова от уменията да убеждавате....ние не се молим на нашите клиенти да ни изберат, но ако ни изберат, елката ще им смята събиране, ако ли не....Благодарим…. и довиждане! Имате неразработен пазар...във всяко едно населено място. Работа е за  години напред. Бърза възвращаемост на вложените средства от страна на нашите клиенти. И не на последно място...търсени продукти, които пестят много пари на хората относно всичко касаещо Отопление, БГВ и Икономия на Ток и производство на Ток с нашите Ветрогенератори. А когато ни попитат какви пари могат да се изкарват казваме следното -  с един договор можете да си заработите 20 лв., 200лв., 2000 лв., 5000лв., 8000 лв., а от скоро и 17000 лв. ( това не е шега....това също са  факти....и проста аритметика....вкарана сума Х по процент Х = .....? ). Това може да стане за 1 час, 1 ден, 1 месец......, но има и клиенти, които се сещат....и след година.....но това си е техен проблем.....те губят.......а вие временно губите 1 клиент от 7-8 милиона.....говоря в момента само за Р.България....но бизнеса ни може да се развива и във всяка една точка на света все пак.

Изисквания. Само едно единствено:
Искате да работите.....направете го. Искате пари......вземете си ги! Изтеглете си оферта от сайта и можете да започнете да работите сега.....веднага!
Не искате....няма лошо....живи и здрави бъдете и успех във всички ваши начинания!
За тези които искат да работят, имат по-специфични въпроси ( желателно е след като са разгледали подробно сайта ) относно тънкостите и спецификата на работа моля да ни потърсите на Skype: bulgaria24 ( до обяд и вечерно време е по удобно) ....но да говорим....не да пишем....категорично отказвам да пиша....особено когато се касае за подробности. И е желателно да пишете първоначално за какво става въпрос и в последствие ако намерим общи интереси ще си дадем и оторизация. Благодаря за търпението да изчетете малкото...но много точни неща относно работата. Ще се радваме да работим с вас и да си бъдем взаимно полезни!
А за тези, които са електротехници или със сходни професии свързани с нашата дейност нека да използват контактите и връзките си.....да привличат клиенти и ще си вземат от 2 места пари.....включително и при монтажа на съоръжението. Има ли пари....има за всички....те ще бъдат разпределени правилно според труда на всеки. А за тези, които полагат повече труд  възнаграждението им ще става по голямо, имат възможност да създават екипи, да работят със тях и работата им постепенно ще се превръща в мениджърска и те ще имат и по-голяма финансова удовлетвореност.

Девиза ни е:
Който иска намира начин, който не иска търси причини. Ако сте от втората група – моля ви не ни търсете! Благодарим!


За информация моля свържете се с нас! Регистрирайте се в сайта и изтеглете Оферта в 4 файла подходяща за презентиране!
Търсене
Реклама
Част от фирмените ни клиенти
Случайнa снимка
Ел. Котли
Продукти - Ел. Котли
Брой снимки: 76
Анкета


Ползвате ли устройства за икономия на ток?Да

НеПубликувана от Root Admin
гласувания: 1064 коментари: 0
Предишни анкети© 2008-2017 Възобновяеми Енергийни Източници EООД. По поръчка на България 24. Изработка и поддръжка от ArtProfi Studio.

Theme fs_15 by Free-sourse.net.